OUR SID-DISHES
RISOTOS DO DIA
(RISOTTO OF THE DAY)
Risoto: consulte os sabores.
Freshly made.
ARROZ BIRO-BIRO
("BIRO-BIRO" RICE)
Arroz branco, bacon, batata palha e
cheiro-verde.
White rice, bacon, crisp potato and chive.
FAROFA DA CASA
(HOUSE CRUMBS)
Farinha de mandioca, ovo e salsinha.
Cassava flour, egg and parsley.
SALADA GAÚCHA (BATATONESE)
(GAUCHO SALAD | Or POTATO SALAD)
Batatas, maionese e tempero secreto.
Potatoes, mayonnaise and a secret ingredient.
QUEIJO COALHO COM MELADO
("COALHO" CHEESE WITH MOLASSES)
Queijo típico da região nordeste do Brasil.
Cheese from the northern region of Brazil.
PALMITO PUPUNHA GRELHADO
(GRILLED PUPUNHA HEART)
Palmito Pupunha grelhado.
Grilled pupunha heart.
BANANA EMPANADA COM AÇUCAR E CANELA
(BREADED BANANA WITH SUGAR AND CINNAMON)
Docinha, é ideal para acompanhar carnes mais gordurosas.
Sweet flavor, ideal to accompany fatty meats.
ALMEIRÃO AO VINHO E BACON
(BRAZILIAN "ALMEIRÃO")
Tipo de folha amarga que vai muito bem com churrasco.
A type of leaves brought to Brazil by Italian immigrants, it has a slightly bitter flavor that goes very well with barbecue.
PÃO DE ALHO COM ERVAS FINAS
(GARLIC BREAD WITH FINE HERBS)
Crocante por fora e cremoso por dentro. Receita exclusiva.
Crispy on the outside and creamy on the inside. Exclusive recipe.